Chimie

Dezvoltare chimico-analitică de noi substanţe active

Departamentul de chimie este implicat în proiecte de dezvoltare ale substanţelor active inovative. Acestea includ sinteza substanţelor de referinţă şi a metaboliţilor, precum şi caracterizarea lor fizico-chimică şi determinarea datelor relevante pentru siguranţa lor.

Acest spectru variat de responsabilităţi este acoperit de specialişti din grupurile de Sinteză, Caracterizarea substanţelor şi Biofarmacie.

Grupul de Sinteză este responsabil pentru furnizarea mostrelor de substanţe pentru testarea pre-clinică şi dezvoltarea analitică a metodelor chimiei organice şi a tehnologiilor de purificare moderne.

Grupul care se ocupă de caracterizarea substanţelor este implicat în descrierea ştiinţifică a substanţelor active inovative, concentrându-se asupra identităţii, purităţii, conţinutului şi a proprietăţilor fizico-chimice, prin utilizarea celor mai moderne tehnologii analitice.

Grupul de Biofarmacie este responsabil pentru testarea analitică a materialelor biologice, ca parte a examinărilor toxicologice ale substanţelor active inovative.


CĂUTARE