Dezvoltarea farmaceutică

Combinaţia substanţelor active cu excipienţi pentru a obţine un medicament

Termenul „Galenik" (engl. galenics) provine de la numele medicului greco-roman Claudius Galenus. Medicul Marcus Aurelius a derivat doze eficiente de medicamente în mod sistematic, stabilind prin aceasta fundamentele medicinei moderne.

În cadrul departamentului Galenik al firmei BERLIN-CHEMIE (engleză: Pharmaceutical Development Department - departamentul de dezvoltare farmaceutică), personalul se ocupă de toate cererile care apar în legătură cu procesarea ulterioară a substanţelor active destinate medicamentelor pregătite pentru utilizare. Mai exact, se realizează formule pentru:

  • Medicamente solide, precum tabletele şi liofilizatele
  • Medicamente semi-solide, precum alifiile şi cremele
  • Preparate lichide, precum soluţiile şi soluţiile injectabile

Medicamente dezvoltate mai recent sunt testate pentru stabilitate. Departamentul de dezvoltare farmaceutică produce toate mostrele clinice necesare pentru studiile clinice ulterioare menite să demonstreze eficacitatea şi siguranţa.

Personalul Departamentului de dezvoltare farmaceutică lucrează în prezent la peste 50 de proiecte de Cercetare şi Dezvoltare diferite, în cadrul grupului MENARINI.

Laboratoare moderne şi tehnologia de „camere curate" stau la dispoziţia personalului motivat; echipamente noi de producţie şi ambalare permit o producere sofisticată a mostrelor clinice.


CĂUTARE