> Acasă
  • > Politica de confidențialitate

Left menu

Politica privind protecția datelor cu caracter personal

Apreciem interesul dvs. faţă de societatea noastră și vrem să ne asigurăm că vă simțiți în siguranță în ceea ce privește protecția datelor dvs. cu caracter personal atunci când vizitați site-ul nostru web. În mod special, respectăm noile cerințe ale Regulamentului general al Uniunii Europene privind protecția datelor („RGPD”).

BERLIN-CHEMIE A.MENARINI SRL, o societate de drept român, cu sediul situat în Floreasca Business Park, Calea Floreasca 169A, Clădirea A, etaj 5, sector 1, București, 014459, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/531/2011, cod de identificare european: ROONRC.J40/531/2011, Cod Unic de Înregistrare 27924011 este operatorul care se ocupă de prelucrarea datelor dvs. pe site-ul web www.berlin-chemie.ro (în continuare: „site web”) Puteți contacta responsabilul nostru cu protecția datelor la următoarea adresă: A. Menarini Research & Business Service GmbH, Datenschutzbeauftragter, Glienicker Weg 125, 12489 Berlin sau trimiteți un e-mail pe adresa: dpo.romania@berlin-chemie.com.Tratăm cu seriozitate maximă protecția datelor dvs. cu caracter personal. Date cu caracter personal sunt toate datele care se referă la o persoană fizică identificată sau identificabilă, cum ar fi numele, adresa poștală și adresa de e-mail. Când vizitați site-ul nostru web, colectăm date cu caracter personal pe care le prelucrăm în conformitate cu reglementările aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal. Nu publicăm sau nu trimitem aceste date către terţi fără autorizare.

Stocăm datele dvs. numai atât timp cât este necesar în scopul asigurării performanței site-ului nostru web și a serviciilor asociate sau atât timp cât avem obligația legală de a stoca datele dvs.

Prin prezenta politică privind protecția datelor cu caracter personal, dorim să vă informăm cu privire la datele pe care le colectăm atunci când ne vizitați site-ul web și la modul în care folosim aceste date.

Această ofertă online nu se adresează copiilor cu vârsta sub 16 ani.

Datele prelucrate la vizitarea site-ului nostru web

Când site-ul nostru web este folosit exclusiv în scop informativ și, prin urmare, nu vă înregistrați și nu ne furnizați informații, prelucrăm numai datele cu caracter personal pe care browser-ul dvs. le transmite serverului nostru. Dacă doriți să vizualizați site-ul nostru web, colectăm următoarele date care sunt necesare din punct de vedere tehnic pentru afișarea site-ului și pentru a asigura stabilitatea și securitatea acestuia (temeiul juridic este articolul 6, alineatul (1), litera (f) (RGPD):

  • Adresă IP
  • Data și ora vizitei
  • Diferența de fus orar față de ora Greenwich (GMT)
  • Conținutul solicitării (site-ul specific)
  • Stare acces/cod de stare HTTP
  • Volumul de date transferat în fiecare caz
  • Site-ul web de pe care se face solicitarea
  • Browser-ul
  • Sistemul de operare și interfața acestuia
  • Limba și versiunea software-ului ului browser-ului

Datele sunt stocate pe o perioadă de maximum 30 zile și apoi sunt șterse automat.

Folosirea modulelor cookie

În baza articolului 6, alineatul (1), litera (a) din RGPD, folosim module „cookie” pe site-ul nostru web în vederea optimizării acestuia. Modulele cookie sunt fișiere text de mici dimensiuni care sunt create automat de către browser-ul dvs. și stocate pe dispozitivul dvs. (de ex. laptop, tabletă, smartphone) atunci când vizitați site-ul nostru web. Informațiile apărute în legătură cu dispozitivul specific utilizat sunt stocate într-un modul cookie. Acest lucru nu înseamnă că putem să vă identificăm în mod direct. Folosirea modulelor cookie are în vedere creșterea gradului dvs. de confort atunci când folosiți serviciile noastre. Folosim module cookie de sesiune, de exemplu, pentru a recunoaște faptul că ați mai vizitat pagini individuale ale site-ului nostru web. Aceste module cookie sunt șterse automat după ce părăsiți site-ul nostru web.

Pentru confortul utilizatorului, folosim de asemenea, module cookie temporare care sunt stocate pe dispozitivul dvs. pentru o perioadă bine definită de timp. Dacă vizitați din nou site-ul nostru pentru a folosi serviciile noastre, sistemul recunoaște imediat că ați mai vizitat site-ul, datele pe care le-ați introdus și setările pe care le-ați făcut, astfel încât dvs. nu mai trebuie să introduceți din nou toate datele.

În plus, folosim module cookie pentru a înregistra și a analiza din punct de vedere statistic modul de utilizare a site-ului nostru web în scopul optimizării serviciilor oferite dvs. și pentru a afișa informații special personalizate pentru dvs. Aceste module cookie ne permit să recunoaștem utilizatorii care ne revizitează site-ul web după ce ne-au vizitat deja site-ul web. Modulele cookie sunt șterse automat după o perioadă definită de timp. 

Cele mai multe motoare de căutare acceptă module cookie în mod automat. Puteți regla setările browser-ului dvs. astfel încât niciun modul cookie să nu fie stocat pe dispozitivului dvs. sau nicio notificare să nu apară de fiecare dată înainte de stocarea unui nou modul cookie. Cu toate acestea, dacă dezactivați complet modulele cookie puteți ajunge în situația în care nu veți putea folosi toate funcțiile site-ului nostru web la capacitatea lor maximă.

O listă completă a tuturor cookie-urilor folosite pe acest site web este disponibilă la

Prelucrarea datelor pe durata contactului

Puteți pune întrebări despre produsele și serviciile noastre folosind formularul nostru de contact, în care furnizați următoarelor informații: formă de adresare (Dl/Dna), titlul academic, nume și prenume, adresa e-mail, funcție, societate, țară, telefon, fax, alte date cu caracter personal care pot fi incluse în mesajul adresat către noi. Folosirea formularului de contact este opțională.

Salvăm informațiile pe care ni le furnizați în scopul stabilirii contactului pentru a putea comunica cu dvs. (temeiul juridic este articolul 6, alineatul (1), litera (f) din RGPD sau articolul 6, alineatul (1), litera (a) din RGPD, după caz).

Dacă ne furnizați informații cu privire la posibilele efecte adverse ale medicamentelor noastre, suntem obligați prin lege să prelucrăm și să salvăm aceste informații (temeiul juridic este articolul 6, alineatul (1), litera (c) coroborat cu articolul 9, alineatul (2), litera (i) din RGPD).

Ștergem datele obținute în acest context atunci când stocarea lor nu mai este necesară sau limităm prelucrarea în funcție de obligațiile legale de păstrare a datelor.

Google (Universal) Analytics

Acest site web folosește Google (Universal) Analytics, un serviciu de analiză web furnizat de Google Inc., cu sediul în 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA. Folosim Google (Universal) Analytics pentru a putea analiza și pentru a îmbunătăți în mod regulat modul în care este folosit site-ul nostru web. Obținerea datelor statistice ne permite să ne îmbunătățim serviciile și să le facem mai interesante pentru dvs. în calitate de utilizator. Pentru situațiile extraordinare în care datele cu caracter personal sunt transferate în SUA, Google a aderat la Scutul de confidențialitate UE-SUA, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. Temeiul juridic pentru folosirea Google (Universal) Analytics este articolul 6, alineatul (1), litera (f) din RGPD.

Google (Universal) Analytics foloseşte tehnici de tipul modulelor cookies – fişiere text plasate în calculatorul dvs. – care fac posibilă analizarea utilizării de către dvs. a site-ului web. Informaţiile referitoare la utilizarea de către dvs. a acestui site web sunt în mod normal transmise către serverul Google în SUA, unde sunt stocate. Cu toate acestea, când adresa de IP este anonimizată pe acest site web, adresa de IP este scurtată înainte de a fi transmisă prin statele membre ale Uniuni Europene sau alte state semnatare a Convenţiei privind Spaţiul Economic European. Adresa de IP completă este transmisă numai în cazuri excepţionale către un server Google în SUA şi scurtată acolo. Adresa de IP anonimizată transmisă de browser-ul dvs. în conţinutul Google Analytics nu va fi combinată cu alte date Google.

De asemenea, puteţi preveni colectarea şi transmiterea la Google a datelor generate de modulul cookie referitoare la utilizarea de către dvs. a site-lui web (inclusiv adresa dvs. IP) şi prelucrarea datelor de către Google descărcând şi instalând insertul de browser disponibil prin următorul link : http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

Ca o alterativă la insertul de browser, puteţi da clic pe linkul pentru a preveni colectarea ulterioară de către Google Analytics a datelor de pe acest site web, după care, un modul opt-out cookie va fi stocat pe dispozitivul dvs. final. În cazul în care ştergeţi modulele cookie, trebuie să daţi un nou clic pe linkul .

Destinatarii datelor cu caracter personal și transferul de date către ţări terţe

Evenimente adverse

În cazul în care suntem informaţi despre posibilele cazuri de reacții adverse la unul dintre produsele noastre, suntem obligați prin lege să documentăm și să transmitem informațiile relevante, inclusiv informațiile cu caracter personal, către autoritățile din întreaga lume și, dacă este necesar pentru o evaluare ulterioară, să contactăm părțile care raportează evenimentul.

Exercitarea drepturilor

În vedere exercitării drepturilor noastre sau pentru a ne proteja drepturile sau drepturile părţilor terţe cu titularii acestor drepturi, consultanți și autorități.

Furnizori externi de servicii de prelucrare a datelor:

Folosim furnizori de servicii care ne susţin în prestarea serviciilor noastre. Acești furnizori de servicii prelucrează datele dvs. în numele nostru, în conformitate cu instrucțiunile noastre și sub supravegherea noastră exclusiv în scopurile descrise în prezenta politică privind protecția datelor cu caracter personal. Acești furnizori de servicii pot avea sediul și în afara UE (de exemplu, serviciul "G Suite" al Google Irlanda). Vom lua toate măsurile necesare pentru a vă garanta că datele pe care le furnizați sunt protejate în mod adecvat, în conformitate cu cerințele legale privind protecția datelor din Uniunea Europeană. În cazul în care datele dvs. sunt transferate către țări din afara SEE, asigurăm un nivel adecvat de protecție a datelor prin garanții corespunzătoare, cum ar fi așa-numitele clauze standard de protecție a datelor furnizate de Comisia Europeană, o decizie a UE privind caracterul adecvat sau așa-numitul Scut de confidenţialitate UE-SUA.

Securitatea datelor

Aplicăm măsuri tehnice şi organizatorice de securitate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal împotriva utilizării abuzive, pierderii şi distrugerii sau împotriva accesului persoanelor neautorizate la aceste date. Măsurile noastre de securitate sunt la nivelul actual al tehnologiei în domeniu.

Drepturile dvs. şi datele de contact

Drepturi cu caracter general

Puteţi solicita informaţii despre datele stocate care vă privesc şi aveţi dreptul de a primi datele pe care le-aţi furnizat într-un format utilizat în mod curent și care poate fi citit automat. În plus, în cazuri justificate, puteţi solicita şi ştergerea, corectarea sau restricţionarea prelucrării datelor dumneavoastră. În cazul în care datele dvs. sunt transferate într-o ţară din afara UE care nu .oferă o protecţie corespunzătoare, puteţi solicita o copie a contractului sau alte garanţii ce implementează o protecţie corespunzătoare a datelor cu caracter personal.

Dreptul la opoziţie

Mai mult, în cazuri justificate, vă puteţi opune prelucrării datelor cu caracter personal când prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pe baza interesului nostru legitim (în cazul în care temeiul juridic este articolul 6 f) RGPD declarat ca temei juridic).

Retragerea consimțământului dumneavoastră

Dacă v-aţi exprimat consimţământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în contextul utilizării site-ului nostru web şi a serviciilor asociate acestuia, puteţi retrage acest consimţământ în orice moment, cu efect pentru viitor.

Date de contact

Pentru a vă exercita aceste drepturi, vă rugăm să contactaţi responsabilul nostru cu protecţia datelor. Puneţi lua legătura cu responsabilul nostru cu protecţia datelor la adresa de mai jos.

 

În plus, dacă aveţi nelămuriri, puteţi contacta şi autoritatea relevantă de protecţie a datelor, mai exact Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Declaraţie privind protecţia datelor din data de: 24.05.2018

Cookie-uri

Denumire cookie 

Categorie

Tip

Scop

Strict necesar

Durata

Cine accesează cookie

_ga

analitics

propriu

Folosit pentru a distinge utilizatorii.

Nu

2 an

Google Analytics


CĂUTARE