BERLIN-CHEMIE

Dedicată asistenţei medicale

BERLIN-CHEMIE este un producător de medicamente inovator care operează la nivel internaţional, având o tradiţie bogată. Din 1992, BERLIN-CHEMIE face parte din Grupul MENARINI care activează la nivel global, fiind lider pe piaţa farmaceutică italiană de zeci de ani. Compania, care a fost fondată la Napoli în 1886 şi are sediul central în Florenţa, s-a transformat de-a lungul generaţiilor într-o companie farmaceutică ce operează la nivel global, rămânând totuşi o afacere de familie. În cadrul Grupului MENARINI, BERLIN-CHEMIE este responsabilă pentru activitatea farmaceutică din Germania, Europa de Est şi regiunea CSI. În plus, în Berlin se află unul dintre sediile centrale de cercetare ale Grupului.

Peste 5.000 de angajaţi

Peste 30 de pieţe

Vânzări de 1,7 miliarde de euro

Dezvoltarea dinamică, produsele farmaceutice inovatoare şi o bogată experienţă, acumulată de-a lungul mai multor generaţii, reprezintă mărcile comerciale ale companiei BERLIN-CHEMIE. În localitatea Adlershof din Berlin, compania datează din anul 1890. Angajaţii noştri provin parţial din familii care au fost deja implicate în dezvoltarea, fabricarea şi comercializarea medicamentelor timp de cinci generaţii. Menţinem o relaţie deosebit de strânsă cu sediul central din Berlin, căruia îi suntem pe deplin dedicaţi.

În acelaşi timp, suntem o companie cosmopolită. În total, avem peste 5.000 de angajaţi din peste 70 de ţări. În plus, la BERLIN-CHEMIE, formarea profesională este o tradiţie care datează de mai multe decenii şi pe care Camera de Industrie şi Comerţ a premiat-o de nenumărate ori. Această diversitate constituie unul dintre principalele noastre atuuri.

Istoricul companiei BERLIN-CHEMIE

În ultimii ani, BERLIN-CHEMIE a înregistrat rate de dezvoltare care au depăşit evoluţia pieţei farmaceutice. Acest rezultat excelent confirmă strategia companiilor BERLIN-CHEMIE şi MENARINI, care urmăreşte în special dezvoltarea medicamentelor inovatoare. În acest sens, punem accent în special asupra pregătirii cuprinzătoare şi a calităţii serviciilor prestate de forţa noastră de muncă din domeniul promovării de medicamente. Datorită acestui efort continuu, BERLIN-CHEMIE se bucură de o reputaţie excelentă în sectorul asistenţei medicale, în special în relaţia cu medici generalişti şi specialişti.

În general, BERLIN-CHEMIE furnizează medicamente în peste 30 de ţări şi are filiale în mai mult de 26 de ţări. BERLIN-CHEMIE este unul dintre principalii producători de medicamente din Europa de Est şi regiunea CSI. Datorită prezenţei sale istorice în regiune, BERLIN-CHEMIE se mândreşte cu mulţi ani de experienţă în domeniul marketingului local, o reţea sofisticată de distribuţie şi un centru de producţie modern în localitatea Kaluga din Rusia.

Subiectele următoare