Durabilitatea şi angajamentul social

Suntem dedicaţi dezvoltării durabile

Scopul nostru este să contribuim la asistenţa medicală din întreaga lume prin crearea şi fabricarea unor medicamente inovatoare. În calitate de producător farmaceutic, avem o responsabilitate specială în ce priveşte produsele noastre. Pentru a preveni riscurile în rândul consumatorilor, produsele noastre sunt supuse monitorizării şi testării continue, prin care garantăm calitatea excelentă a acestora. Procedura respectivă vizează şi condiţiile noastre moderne de fabricaţie. Considerăm că este datoria noastră să urmărim o dezvoltare durabilă şi orientată spre viitor şi, prin urmare, să acţionăm într-o manieră economică, ecologică şi socială.

Responsabilitatea faţă de mediul înconjurător

Când fabricăm medicamente, ne asumăm responsabilitatea de a economisi resursele şi de a ne reduce serios impactul asupra mediului. De asemenea, ne angajăm să îmbunătăţim continuu performanţele noastre legate de mediu şi energie, în măsura în care este posibil din punct de vedere economic.

De exemplu, profităm de numeroase oportunităţi prin care să economisim energie, contribuind astfel la protejarea climei. În plus, prin măsuri tehnice şi organizatorice adecvate, ne străduim să îmbunătăţim permanent eficienţa materiei prime şi a materialelor pe care le folosim pentru ambalare

Responsabilitatea faţă de angajaţii noştri

Considerăm că siguranţa la locul de muncă este o responsabilitate managerială. Din acest motiv, în cadrul companiei, asigurăm condiţii care permit tuturor angajaţilor noştri să îşi desfăşoare activitatea într-un mediu sigur şi fără accidente. Pericolele şi riscurile sunt eliminate sau reduse în mod sistematic.

Asigurăm siguranţa angajaţilor şi a partenerilor noştri prin măsurile structurale, echipamentele tehnice, instruirea incipientă şi continuă a angajaţilor, precum şi prin colaborarea strânsă cu autorităţile.

Subiectele următoare