Expertiza noastră la nivel internaţional

În cadrul grupului MENARINI care operează la nivel global, BERLIN-CHEMIE se ocupă de peste 30 de ţări din Europa Centrală şi de Est şi din regiunea CSI. BERLIN-CHEMIE are filiale sau reprezentanţe în majoritatea ţărilor.

Întrucât suntem un partener de încredere în domeniul asistenţei medicale, prin produsele şi cunoştinţele noastre, intenţionăm să contribuim la soluţionarea sarcinilor complexe ale politicii de sănătate din aceste regiuni. Din acest motiv, BERLIN-CHEMIE a dezvoltat tot felul de parteneriate în numeroase ţări.

Angajaţii noştri locali ne garantează operaţiunile. Foarte motivaţi şi bine pregătiţi, aceştia se pot baza pe produsele inovatoare obţinute în urma studiilor Grupului MENARINI, precum şi pe medicamentele tradiţionale şi consacrate, în vederea înregistrării şi a comercializării.

Cooperarea excelentă dintre angajaţii noştri la nivel internaţionali şi sediul BERLIN-CHEMIE asigură documentarea, fabricarea şi planificarea producţiei în Berlin, precum şi logistica flexibilă din zone cu fusuri orare şi clime diferite.

Sediile BERLIN-CHEMIE

Aici puteţi găsi o prezentare generală a sediilor companiei BERLIN-CHEMIE: